Reducere!
 

BioBran 1000 (30 plicuri)

428 lei

BioBran 1000 (MGN-3 Arabynoxilan) stimulează și modulează activitatea sistemului imunitar, indicat in afecțiuni tumorale, stări precanceroase, hepatită, diabet, infecții de origine virală sau bacteriană.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

BioBran este utilizat din anul 1990, atât în țara sa de origine Japonia, cât și în Asia, SUA sau Europa.

Ingredientul activ MGN-3, component Arbynoxilan din BioBran poate stimula un sistem imunitar care a fost slăbit din cauza stresului, alimentației nesănătoase, poluării și a altor factori care induc această stare.

Arbynoxilan este o fibră alimentară extrasă din tărâțe de orez, a cărei greutate moleculară a fost redusă. Extracția MGN-3 Arabinoxilan a fost realizată prin hidroliză enzimatică, operație ce a dus la fracțiuni moleculare parțial solubile, care măresc absorbția în intestin, într-o cantitate semnificativă, acționând ca imunomodulator limfocitar.

BioBran 1000 ajută organismul să întărească un sistem imunitar slăbit și să atenueze efectele secundare cauzate de terapii convenționale precum chimioterapia și radioterapia, îmbunătățind calitatea vieții.

Hidroliza este efectuată cu un extract din ciuperca Shiitake, utiluzată în Japonia la tratamentul cancerului. Cu toate că enzimele ciupercii Shiitake sunt utilizate pentru hidroliză, nu există un conţinut fungic măsurabil în produsul final şi astfel persoanele cu intoleranţă la ciuperci nu dezvoltă efecte secundare.

BioBran 1000 contribuie la:
  • Stimularea și modularea activității sistemului imunitar ajutând în mod eficient la refacerea mecanismului natural de detectare și distrugere a celulelor tumorale;
  • Creșterea rapidă a activității limfocitelor, celulelor NK (Natural Killer cells, celule care distrug celulele canceroase) cu aproape 300%, dar și a activității celulelor B (produc anticorpi) cu 200% și T (distrug celulele canceroase) cu 150%;
  • Stimularea producției de citokine naturale precum Interferonul, Interleukinele, Factorii de Necrozare a Tumorilor (TNF);
  • Îmbunătățirea toleranței la glucoză (diabet);
  • Mărirea funcțiilor pancreatice si ale ficatului;
  • Reduce efectelor adverse ale chimioterapiei sau radioterapiei;

Pentru un efect antitumoral pronunțat, BioBran 1000 poate fi asociat cu citostaticul naturist SALVESTROL PLATINUM 2000.

A fost demonstrat clinic că BioBran 1000 este complet lipsit de toxicitate, chiar și în doze mari. Este de asemenea bun pentru copii. Cantitatea de produs administrat se dozează în funcție de greutate (în medie 30mg/ kg corp).

BioBran este un supliment alimentar natural obținut din tărâțe de orez și ciuperci Shiitake. Nu este un medicament, produs chimic sintetic sau modificat genetic (GMO free). BioBran 1000 poate fi consumat cu incredere si de vegetarieni.

Indicații:

BioBran 1000 (MGN-3 Arabynoxilan) este indicat ca supliment nutritiv în afecțiuni precum:

  • Stari precanceroase (displazii) ( 1g (1 plic) pe zi);
  • Hepatita B si C;
  • Diabet (noninsulino dependent);
  • Reumatism cronic;
  • SIDA
  • Infectii cornice (bacteriene, virale, fuegice) ( 1g (1 plic) pe zi);
  • Viroze respiratorii acute, mai ales la persoanele în vârstã ( 1g (1 plic) pe zi);
  • Tabagism, etilism;

BioBran 1000 (MGN-3 Arabynoxilan) mai este indicat ca supliment nutritiv pentru:

  • Persoane cu deficiente ale sistemului imunitar ( 1g (1 plic) pe zi);
  • Persoane provenind din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale;
  • Persoane care trăiesc sau lucrează în medii cu noxe (aglomerații urbane, respectiv, industria chimică, rafinării, vopsitorii, etc);
Administrare:

Se dizolvă conținutul plicului în 200 ml apă necarbogazoasă la temperatura camerei și se administrează după mese (ideal, la 30 de minute după), după cum urmează:

A) Pentru menținerea activității sistemului imunitar și implicit a unei stări de sănătate generale foarte bună (reducerea riscului de îmbolnăvire) se recomandă utilizarea a minimum 0,5g – 1g Arabinoxilan / zi, astfel:

– Se administrează între 1/2 – 1 plic / zi, într-o singură doză sau cel mult 2 doze (se poate diviza în doua doze de administrat). Adică puteți dizolva plicul în puțină apă, agitați conținutul și puteți consuma întreaga cantitate sau jumătate după masa de dimineață și cealaltă după masa de pranz.

– Utilizarea se face pe perioade de cel puțin 2 luni cu cel mult 1 lună pauză între ele.

B) Ca adjuvant în terapia antineoplazică (anticanceroasă) se recomandă utilizarea în două etape, astfel:

Etapa 1, in primele 2 luni: Administrarea a minimum 2-3g Arabinoxylan/ zi sau cel puțin 30mg Arabinoxylan /Kg corp/ zi ( 2-3 plicuri/ zi) pe o perioadă de 2 luni, câte unul după mese, dizolvat în puțină apă sau ceai;

Etapa 2, dupa primele 2 luni: Se continuă utilizarea BioBran 1000 cu doza de întreținere de minimum 1g Arabinoxylan/ zi ( minimum 1 plic/ zi) după 1-2 mese, cât de mult timp posibil.

Mențiune:

– 30 mg Arabinoxylan/ Kg corp/ zi la o persoana de 70 Kg greutate inseamna 2100 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 2 plicuri/ zi

– 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 90 Kg greutate inseamna 2700 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 3 plicuri/ zi

BioBran 1000 este produs in concordanță cu exigențele Ministerului Sanatatii Japonez și al Standardelor de Sănătate alimentară din Statele Unite și Europa.

Efectele BioBran de creștere a activității sistemului imunitar apar în câteva zile și la numai cateva săptămâni de la administrarea Bio Bran acțiunea imunomodulatoare devine efectivă (90%).

Contraindicații:

Compusul de BioBran 1000 Arabinoxylan este un produs natural care nu are efecte secundare adverse sau toxice, confirmat de testele de sânge și de examinarea funcției hepatice și renale a persoanelor care au luat cantități mari de compus pe parcursul mai multor luni. Singura contraindicație evidentă este că, în calitate de imunomodulator, capabil să stimuleze sistemul imunitar deficitar, acesta nu trebuie luat împreună cu nici un medicament special pentru suprimarea sistemului imunitar. Și, deși în fabricarea BioBran sunt utilizate enzime din ciuperci, nu există alergeni în conținutul produsului final.

Acest compus a fost, de asemenea, autorizat de Asociația Japoneză pentru Alimentație și a trecut standardele stricte de evaluare stabilite sub îndrumarea Ministerului Sănătății și Protecției Sociale.

Formă de prezentare:

O cutie BioBran 1000 conține 30 de plicuri. Fiecare plic conține 2g de pulbere granulată suspendabilă, din care 1000 mg (1g) MGN-3 component Arabinoxylan (extract bioactiv) și 1000 mg (1g) aditivii de condiționare ce sunt de origine vegetala (celuloza microcristalina, dextrina, amidon de porumb) sau minerala (fosfat tricalcic).