Reducere!
 

Crăciunul perfect – set sinergii uleiuri esențiale – set uleiuri aromaterapie

194 lei

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

Achiziționând setul CRĂCIUNUL PERFECT, beneficiezi de o reducere de 10% din suma totală a prețurilor produselor componente.

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

Crăciunul perfect începe cu aromele consacrate ale sărbătorilor de iarnă. Portocala cea veselă, scorțișoarea cea fascinantă, bradul cel proaspăt, și alte arome briliante, se reunesc pentru ca tu să ai Crăciunul perfect. O feerie de arome, menite să te transporte într-o lume magică, unde totul e bine, iar visurile și dorințele devin realitate. Crăciunul perfect se simte și se trăiește cu toată ființa. Împarte cu cei dragi bucuria și aromele Crăciunului perfect!

Setul include:

  • * sinergia Bucuria Crăciunului 10 ml
  • * sinergia Jingle Bells 10 ml
  • * sinergia Pădurea Fermecată 10 ml
  • * sinergia Deliciul lui Moș Crăciun 10 ml

10 în stoc

 

Descriere

Aromele Crăciunului, într-un singur loc

Aceste sinergii au fost concepute pentru a aduce bucuria Crăciunului în orice încăpere unde își fac simțită prezența. Arome fascinante, în proporțiile potrivite pentru a crea sinergii memorabile. Efectele terapeutice rămân și ele și se desfășoară în mod subtil, pentru ca starea de bine să fie completă. Aromele Crăciunului, pentru a avea Crăciunul perfect!

Setul Crăciunul perfect este compus din următoarele sinergii:

Bucuria CrăciunuluiUn amestec dintre cele mai iubite arome ale Crăciunului. Portocala veselă și proaspătă. Scorțișoara cea dulce și înmiresmată. Bradul veșnic verde și luminos. Cele trei arome, ale trei dintre cele mai apreciate simboluri ale Crăciunului. Scopul acestei sinergii este să trezească în noi, oricând, bucuria și magia ce însoțesc sărbătorile de iarnă. Să ne inspire optimism, tărie, calm, pace, dar totodată jovialitate, vitalitate. Să recreeze atmosfera caldă de acasă, intimitatea, confortul, iubirea celor dragi, familiaritatea.

Jingle BellsTabloul complet al sărbătorilor de iarnă reprezintă o feerie de sentimente, trăiri, gusturi, arome, urări de bine. Citricele vesele și luminoase se încadrează perfect în acest peisaj. Aduc culoare, lumină și izuri delicioase. Veselia este omniprezentă când în jur sunt Jingle Bells în difuzoare. Jingle Bells este aroma festivă a bunei-dispoziții, o aromă care predispune la fericire și stare de bine.

Deliciul lui Moș Crăciun – Nimic nu e mai delicios și mai festiv în luna decembrie, decât aroma scorțișoarei acompaniată de acordurile blânde ale portocalei. Ne pătrunde o infuzie de note dulci, fructate, ușor de tot picante, doar atât cât să ne aducem aminte de micile picanterii care fac deliciul vieții. Iarna și ale sale sărbători magice se simt cel mai bine savurate alături de aromele deja consacrate de portocală și scorțișoară. Acesta e deliciul lui Moș Crăciun.

Pădurea fermecată – Pădurea fermecată este o oază de sănătate și relaxare. E locul unde ne întoarcem la natură, pentru a ne reface rezervele de energie și sănătate. E locul unde grijile dispar ca prin farmec, și tot ce rămâne e o beatitudine a spiritului și a minții. Esența acestui loc feeric a fost captată în sinergia ce îi evocă numele. Pentru momente de evadare din civilizație, către un loc ce este doar al nostru. Unde ne putem regăsi liniștea, echilibrul, pacea și binele.

 

Informații suplimentare

Cantitate

4 sticle x 10 ml