Cremă de mâini cu Aloe Vera

28 lei

Ambalare Recipient
Volum 250 ml
Substante active Extract de Aloe Vera, Vitamina E
Tipul de piele Pentru toate tipurile de piele, piele uscată

 


48 în stoc

 

Descriere

ESTREA Crema de maini Aloe vera 250 ml

Crema de maini usoara cu absorbtie rapida, care contine gel de aloe vera, poate calma si hidrata pielea.

Datorită conținutului de Aloe Vera și vitamina E, poate accelera exfolierea și regenerarea.

Beneficiile Aloe Vera:

💦 Hidratează pielea

🌱 Efect de calmare a pielii

✨Promovează exfolierea și regenerarea pielii

Recomandăm produsul pentru toate tipurile de ten.

 


  Vitamina E : Vitamina E își exercită efectul ca antioxidant natural în stratul cornos, ajungând la suprafața pielii în principal prin sebum. Datorită creșterii efectelor asupra mediului care provoacă stres oxidativ, pielea are nevoie de un aport crescut de vitamina E, lipsa acesteia putând duce la deteriorarea celulelor. Cercetările științifice au arătat că vitamina E aplicată local crește cantitatea de vitamina E disponibilă în piele.
  Aloe Vera: Frunzele de aloe vera conțin peste 75 de tipuri de substanțe medicinale.Planta este bogată în vitaminele A, C și E, datorită cărora ajută la formarea colagenului și la vindecarea rănilor, antiinflamatoare, stimulează exfolierea și accelerează regenerarea pielii. , antibacterian, hidratant și îngrijire a pielii.  


 INGREDIENTE (INCI): Aqua, petrolat, acid stearic, alcool cetearilic, dimeticonă, ulei de semințe de Helianthus Annuus, glicerină, fenoxietanol, caprylyl glicol, lanolină, propilenglicol, trietanolamină, acetat de tocoferil, extract de aloe, barbadensis, extract de leaf, BHT, sodiu , Citronellol, Linalool, Eugenol, Salicilat de benzil


Toate produsele noastre sunt dezvoltate și fabricate de noi înșine, cu decenii de expertiză cosmetică și suport farmaceutic.

Informații suplimentare

Greutate 250 g