Reducere!
 

Ghid uleiuri esentiale pure – Aromaterapie de la A la Zen

15 lei

Un ghid succint, care cuprinde esențialul din aromaterapie. Ghidul a fost conceput în așa fel încât poate fi ținut mereu la îndemână acasă și la birou, precum și purtat cu ușurință în bagajul de călătorie.

Din cuprins:

  • * moduri de folosire a uleiurilor esențiale
  • * recomandări de uleiuri esențiale pentru cele mai comune neplăceri fizice și emoționale
  • * tabel de diluare
  • * întrebări frecvente etc.

 

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

 

Descriere

Ghid uleiuri esențiale – Aromaterapie de la A la Zen

Un ghid succint, care cuprinde esențialul din aromaterapie în 32 pagini.

Realizat de echipa eArome.ro, informațiile cuprinse în acest ghid uleiuri esențiale este preluată din literatura internațională de specialitate. Circulă multă informație pe internet despre folosirea uleiurilor esențiale. Noi ne bazăm informațiile pe care vi le oferim pe cercetările și lucrările publicate de oameni cu experiență vastă în domeniu. Din rândul specialiștilor a căror muncă stă la baza aceste broșuri fac parte:

  • Robert Tisserand – unul dintre experții de top în aromaterapie. Este autorul celei mai importante cărți despre siguranța în folosirea uleiurilor esențiale – Essential Oil Safety.  Robert Tisserand este de asemenea consultant, speaker conferențiar și un adevărat educator, prin cursurile pe care le susține. Are o experiență de peste 40 de ani în folosirea uleiurilor esențiale, combinarea lor, știința din spatele aromaterapiei. Totodată, el cunoaște principiile medicinei orientale și ale medicinei occidentale, medicinei naturiste și medicinei naturopate. Toate acestea pun accent pe curățarea, protejarea și întărirea sistemului imunitar și capacității organismului uman de a se autovindeca.
  • Nerys Purchon și Lora Cantele. Nerys Purchon a fost una dintre cele mai renumite aromaterapeute australiene. A fondat prima companie australiana producătoare de cosmetice naturiste. Cărțile sale s-au vândut în peste 300,000 exemplare , în toată lumea. Lora Cantele este aromaterapeut clinician, fostă președintă a Alianței Internaționale a Aromaterapeuților (AIA). A făcut parte din echipa care a dezvoltat un program ce folosea aromaterapia în beneficiul copiilor cu boli incurabile. Împreună, cele două au scris o carte – ”The Complete Aromatherapy & Essential Oils Handbook for Everyday Wellness” – care este și astăzi una dintre cărțile de bază pentru oricine dorește să studieze aromaterapia.
  • Valerie Ann Worwood – aromaterapeut, reflexolog, membră a Societății Britanice de Medici, membră a Federației Internaționale a Aromaterapeutților. Are propria sa clinică în Marea Britanie. Face cercetări despre aromaterapie și efectele sale asupra diverselor afecțiuni (endometrioză, infertilitate etc). Este autoarea mai multor cărți de referință în aromaterapie, printre care The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy, Aromatherapy for the Healthy Child, The Fragrant Mind etc.
  • Aromahead Institute – un institut american fondat în 1998, a cărui misiune este să facă accesibilă publicului larg educația despre aromaterapie și uleiuri esențiale. Cursurile și  articolele lor de specialitate sunt oferite de cercetători și aromaterapeuți apreciați la nivel internațional, precum Andrea Butje, Cindy Black, Jenny Williams, etc.

Aceștia sunt doar câțiva dintre cercetătorii renumiți în aromaterapie, a căror muncă noi o apreciem și o urmărim constant, pentru a vă putea pune la dispoziție informații actualizate, cuprinzătoare, într-o formă cât mai simplu de înțeles și pus în practică.

Structura

Broșura este structurată pe câteva secțiuni. Cuprinde:

  • informații generale despre uleiurile esențiale și folosirea lor în siguranță
  • recomandări de uleiuri esențiale ce pot fi folosite pentru cele mai comune afecțiuni