Reducere!
 

Hidrolat de Neroli – apă florală – hidrosol

30 lei

Aromă sublimă, florală, luxuriantă, proaspătă, florală, acest hidrolat este unul dintre favoritele majorității. Agent major antistres și calmant, hidrolatul de neroli este ușor sedativ pentru sistemul nerovs central, fără a cauza somnolență. Este cea mai bună alegere pentru crizele de isterie ale copiilor și chiar adulților, precum și pentru momentele de șoc sau tensiune emoțională datorată unor evenimente neprevăzute.

Potrivit pielii sensibile și tenului gras.

Este antibacterian, antidepresiv, antispastic, calmant.

Reprezintă o alternativă accesibilă (ca preț) la mult mai costisitorul ulei esențial.

3 în stoc

Categorie:
 

Descriere

Proprietăți terapeutice și aplicații practice hidrolat de neroli

hidrolat de neroli

  • Adaugă aproximativ o cană (200-250 ml) de hidrolat de neroli în apa de baie și răsfață-ți simțurile, trupul și mintea, cu acest hidrolat excepțional. Ridică moralul și încurajează relaxarea, somnul.
  • Excelent efect de calmare, liniștire. Folosește în caz de stres, șoc, suprastimulare (inclusiv datorită cafeinei), hiperactivitate. Poate fi de folos inclusiv în cazul copiilor cu ADHD.
  • Poate reduce efectele neplăcute ale sevrajului asociat cu renunțarea la fumat sau alte dependențe, inclusiv în cazul dietelor, abstinenței, curelor de detoxifiere, posturilor religioase sau diverselor situații când privarea de ceva ne cauzează disconfort mental și emoțional.
  • Pulverizează pe abdomen sau aplică pe punctele de acupunctură corespunzătoare digestiei, pentru a ameliora neplăceri asociate cu stresul, precum balonare, flatulență, crampe, constipație.
  • Folosește pentru spălături în caz de leucoree sau infecții genitale, singur sau combinat cu hidrolat de cimbru, oregano sau cistus.
  • O alegere bună ca tonic facial, curăță și ameliorează iritațiile, acneea. Poate fi folosit singur sau în combinație cu hidrolați de trandafir, lavandă, geranium, cistus (rock rose). Poate fi folosit în măști pentru ten, combinat cu argilă și miere – lux natural. Pentru pielea foarte uscată, se recomandă a se folosi în proporție de 20% și combinat cu alți hidrolați.
  • Folosește-l ca parfum, discret, minunat, nu va deranja pe cei sensibili la mirosuri.
  • Poate fi folosit în difuzorul ultrasonic, în loc de apă.

Aroma

Unul dintre hidrolații cu cele mai plăcute arome, preferat de copii, bărbați și femei deopotrivă. Are o aromă sublimă, florală, fructată, luxuriantă. Mulți preferă aroma hidrolatului în fața uleiului esențial, deoarece nu este atât de puternică. O aromă complexă, sexy, reconfortantă.

Informații suplimentare

Cantitate

100 ml