Reducere!
 

Inhalator personal nazal din sticlă și aluminiu

10 lei

Probabil cea mai simplă metodă de folosire a uleiurilor esențiale, ce îți permite totodată să ai mereu la îndemână aromele preferate. Elegant, ușor și simplu de folosit, inhalatorul pentru uleiuri esențiale se poate personaliza cu orice arome dorești. Poate fi ușor strecurat în poșetă, în buzunar sau orice geantă.

Te invităm să descoperi și inhalatorul personal oral eArome, ce se deosebește de inhalatorul nazal prin faptul că – la inhalatorul oral eArome – inhalarea se face pe cale orală (pe gură).

 

Descriere

Acest inhalator pentru uleiuri esențiale este mijlocul perfect prin care poți avea oricând la îndemână aromele preferate. Fie că îl folosești pentru afecțiuni respiratorii sau pentru ameliorarea stării de spirit, inhalatorul pentru uleiuri esențiale îți poate fi de mare folos. Ușor, compact și simplu de folosit, vei ajunge în scurt timp să iubești acest inhalator nazal pentru uleiuri esențiale.

Recipientul din sticlă și carcasa perlată din aluminiu conferă un design atrăgător și o tentă de stil și rafinament. Acest inhalator personal din sticlă și aluminiu poate reprezenta cadoul ideal pentru orice persoană pasionată de aromaterapie. Doamnele și domnișoarele vor iubi acest accesoriu rafinat, cu aspect de ruj elegant.

Pune unul în poșetă sau în husa de laptop, înveselește atmosfera de la serviciu având un inhalator în sertar sau oferă-l unei prietene!

Inhalator pentru uleiuri esențiale – părți componente

Inhalatorul personal nazal este alcătuit din 3 părți componente:

  • recipient din sticlă
  • fitil din bumbac, pentru a fi impregnat cu uleiuri esențiale
  • carcasă de aluminiu

Inhalatorul nazal este alegerea potrivită în caz de afecțiuni ale tractului respirator superior (nas, sinusuri). Poate servi și pentru chestiuni emoționale (anxietate, stres, pesimism, imposibilitatea de concentrare etc). Pentru afecțiuni ale tractului respirator inferior (gât, laringe, plămâni etc) îțo recomandăm să încerci inhalatorul oral eArome.

Mod de folosire:

1.bÎmbibă fitilul din bumbac al inhalatorului cu uleiurile esențiale dorite:

  • dacă folosești un singur ulei esențial sau un amestec gata preparat, poți picura direct din sticlă pe fitil, având grijă să rotești fitilul în timp ce picuri, pentru o îmbibare uniformă
  • dacă dorești să îți faci propria combinație de uleiuri esențiale, îți recomandăm să folosești un recipient (de preferință din sticlă/ceramică) în care să amesteci uleiurile dorite. Apoi, pune fitilul din bumbac în acel recipient, pentru a se îmbiba cu amestecul.

2. Introdu fitilul în sticla inhalatorului. Înșurubează dopul auriu pe sticlă. Introdu sticla în partea mai lungă a carcasei de aluminiu, apoi fixează capacul.

3. Folosește oricând simți nevoia.

4. Inhalatorul astfel creat poate fi folosit aproximativ 2-6 luni. Mirosul său se va schimba în timp, în funcție de rata de evaporare a uleiurilor folosite. Poți oricând să îl reîmprospătezi cu aceleași uleiuri, sau să folosești alt fitil (cu aceleași uleiuri). Dacă dorești să schimbi aroma și să faci alte combinații, îți recomandăm să folosești alt fitil. Recomandăm schimbarea întregului inhalator după 1 an.

5. Îți recomandăm să notezi pe o etichetă autoadezivă ce uleiuri ai folosit în inhalator, pentru a putea reîmprospăta fitilul cu aceleași arome.

Imaginile sunt cu titlu orientativ, culorile produselor pot să varieze.