Reducere!
 

Mască de protecție pentru mâini

71 lei

Mască de mână 3 în 1 – mască cu regenerare intensivă concepută pentru reconstrucția imediată a pielii mâinilor.

După utilizare, lasă o peliculă hrănitoare pe piele. Perfect pentru regenerarea mâinilor după utilizarea dezinfectanților.

21 în stoc

SKU: 5905647447179 Categorii: ,
 

Descriere

Conține 98% ingrediente de origine naturală. Produs vegan.

Formula sa se bazează pe uleiuri naturale care oferă o lubrifiere excelentă a pielii și un complex hidratant matricial care asigură hidratarea imediată și de lungă durată a pielii mâinilor.

Datorită conținutului ridicat de unt de nucă de cocos (20%), acesta reconstruiește și întărește bariera protectoare hidrolipidică a pielii, combinația de ulei de semințe de struguri, ulei de măsline și unt de cacao face pielea mâinilor mai elastică, reduce asperitatea, netezește și inhibă procesul de îmbătrânire și matricea tridimensională de polizaharide coloidale Restabilește imediat și pe termen lung hidratarea pielii mâinilor.

  • Capacitate: 50 ml.

Ambalaje fără aer, convenabile, eficiente și ușor de reciclat. Produsul nu conține microplastice.

  • Mod de utilizare:

Puneți o cantitate mică de cremă pe pielea mâinilor și masați-o ușor.

  • Compoziţie:

Aqua, Ulei Cocos Nucifera, Stearat de etilhexil, Alcool cetilic, Trigliceridă caprilică / caprică, Stearat de poligliceril-6, Stearat de gliceril, Glicerină, Ulei de semințe de Vitis Vinifera, Unt de cacao Theobroma, Ulei de semințe de fructe Olea Europaea, Alcool benzilic, Poliglicen Gumă hidrolizată Caesalpinia Spinosa, acid dehidroacetic, gumă Caesalpinia Spinosa, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, tocoferolPrincipalele ingrediente ale produsului:

– untul de cocos – este un agent de îngrijire excelent cu proprietăți hidratante, hrănitoare și protectoare, îmbunătățește hidratarea pielii, întărește stratul său hidro-lipidic, protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui, este o sursă de multe vitamine și substanțe nutritive care afectează pozitiv funcționarea întregului corp: vitaminele C, E, B6, B12, acid folic, potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, iod și acid lauric.

– ulei de semințe de struguri – datorită conținutului ridicat de vitamina E, are radicali anti-liberi, inhibă procesele de îmbătrânire a pielii, are proprietăți calmante, accelerează regenerarea epidermei și luminează pielea, deoarece este un emolient delicat netezeste ușor și hidratează pielea, îmbunătățește tensiunea și fermitatea pielii.

– ulei de măsline – are proprietăți cosmetice prețioase, conține în principal acizi grași nesaturați, vitamina D și retinol, care regenerează pielea și stimulează reînnoirea acesteia, vitamina E prezentă în ea are proprietăți anti-îmbătrânire, creează un strat protector pe piele care protejează și are o funcție liniștitoare și calmantă.

– untul de cacao – este o sursă foarte bună de antioxidanți, acești compuși sunt de 3 ori mai mulți decât popularul ceai verde, inhibă procesele de îmbătrânire a pielii, stimulează producția de colagen, asigură și completează deficiențele nutrienților din piele (inclusiv potasiu, magneziu, fier sau calciu). Este, de asemenea, o sursă de acid oleic, care are un efect de hidratare și regenerare.

– hidromanil – o matrice tridimensională de polizaharide coloidale care eliberează treptat, în funcție de mărimea moleculară a oligozaharidelor, substanțe hidratante pentru a controla efectul hidratant final și universal (imediat și de lungă durată). Moleculele naturale hidratante – galactomanani, sunt extrase din endospermul semințelor plantei peruviene Tara (Caesalpinia spinosa), care este foarte rezistentă la climatul extrem de uscat al Anzilor

Informații suplimentare

Greutate 0,15 g
Corp

Creme și Mască