Reducere!
 

Probiosan Energy 90 cps.

69 lei

Îmbunătățește peristaltismul intestinal și susține digestia.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

Probiosan susține refacerea florei intesinale, îmbunătățește digestia și ameliorează absorbția nutrienților.

Chlorella Pyrenoidosa: conține vitaminele B, C și E în forma lor naturală, mineralele fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, microelemente, aminoacizi, fibre și clorofilă. Acizii nucleici din clompoziția ei (ARN și ADN) au rol esențial în sinteza proteinelor și regenerarea celulelor organismului. Stimulează funcționarea sistemului imunitar, contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor, îmbunătățește funcțiile tractului intestinal.

Inulina este un polizaharid al fructozei, care se găsește în rizomul unor plante (păpădie, salcâm, afin, cicioare, mușețel). Asigură transportul substanțelor active și nutrienților la nivel intestinal, „pregătind terenul” pentru complexul de substanțe probiotice. Previne infecțiile intestinale și întărește sistemul imunitar. Ajută la metabolizarea zahărului, oferă protecție sistemului digestiv împotriva afecțiunilor tumorale, îmbunătățește absorbția calciului.

Lactobacillus acidophilus: Bacterie care creează un mediu nefavorabil diferiților agenți patogeni precum micrococi, clostridii, colibacili și fungi. Are rolul de a asigura un tranzit intestinal normal și contribuie la echilibrul florei intestinale.

Enterococcus faecium: prin mecanismele lor competitive duc la blocarea dezvoltării paraziților nedoriți și a microorganismelor patogene (enterotoxice, bacterii enteropatogene, clostridia, etc.).

Efecte și eficiență
 • Detoxifică, reface flora intestinală, ajută absorbția intestinală a nutrienților;
 • Furnizează o gamă largă de aminoacizi, vitamine și minerale, este potrivit în special pentru diete și persoanelor cu un nivel crescut de stres fizic sau mental;
 • Reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor (asociat cu Vitamarin);
 • Normalizează pH-ul mediului intern și previne producerea microorganismelor nedorite;
 • Eficient în timpul și după tratamentul cu antibiotice, corticosteroizi, sau utilizarea de contraceptive hormonale;
 • Îmbunătățește peristaltismul intestinal și susține digestia la persoanele cu intoleranță la alactoză sau alte alergii alimentare;
 • Reduce infecțiile intestinale și acțiunile patogene ale bacteriilor cauzatoare de constipații, diaree sau balonare;
 • Potrivit pentru tratamentul bolii inflamatorii intestinale severe (boala Crohn, colita ulcerativă);
 • Efect preventiv împotriva cancerului de conon, colorectal, de prostată și a vezicii urinare;
 • Îmbunătățește starea pielii și susține tratamentul în unele erupții cutanate alergice (asociat cu Peralgin), eczeme și acnee.
Mod de administrare:
 • Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la masă;
 • Copii între 3 – 12 ani: 1-2 capsule pe zi, la masă;
 • Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.

După 3 săptămâni de utilizare se face pauză o săptămână, după care se reia tratamentul.

Compoziție:

Extras din alge (chlorella pyrenoidosa) 250 mg, unulină 40 mg, complex de substanțe probiotice 10 mg Lactobacillus acidophilus și Enterococcus faecium 1:1.

Prezentare: Cutie cu 90 capsule ambalate individual.

Precauții în administrare:

Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool și produse pe bază de mentă, acestea inhibând eficiența produsului;
În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează administrarea se poate face la recomandarea medicului;
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;

Atenționări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată;
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;
Produsul se păstrează la temperatura camerei, la distanță de aparatele electrice/electrocasnice care produc unde electromagnetice;
Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Producător: Energy Group a.s. Cehia

Hypernatura.com face eforturi permanente pentru a păstra actualizată acuratețea informațiilor din această pagină. Fotografia produsului are caracter informativ, iar unele specificații pot fi modificate de către producător fără a ne informa în prealabil.