Reducere!
 

Protocol Antiviral, Antibacterian, Imunostimulator și Imunomodulator

475 lei

Protocol pentru stimularea și modularea răspunsului imunitar împotriva agenților patogeni (virusuri, bacterii, fungi).

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

Sinergie Salvestrol® Shield 350 + Lipozomal Curcumin 95% + Lipozomal Vitamina C destinată stimulării și modulării răspunsului imunitar pentru înlăturarea cu succes a agenților patogeni și a celulelor aberante din organismul uman. Recomandat pentru administrare profilactică și curativă.

Salvestrol® Shield 350

Pentru că în organism se nasc zilnic în medie 1000 de celule tumorale (aberante), Salvestrol induce distrugerea acestor celule, susține imunitatea si reduce radicalii liberi.

Salvestrolii sunt polifenorli din categoria fitoalexinelor, produși de plante ca sistem de apărare împotriva factorilor patogeni, iar testele au arătat că prezența salvestrolilor în organismul uman ajută la eliminarea celulelor afectate de acțiunea virusurilor, bacteriilor și a fungilor. Practic, salvestrolii contribuie la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând, în același timp, celulele sănătoase de acțiunea patogenilor și radicalilor liberi.

De aceea este benefic ca în perioadele de stres ridicat, în timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe și legume cultivate biologic, să se administreze Salvestrol Shield.

Conform cercetărilor, activitatea enzimei CYP1B1 de a transforma salvestrolii în substanțe antitumorale se reduce cu aproximativ 50% dacă magneziul nu este prezent în cantități suficiente.

Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Lipozomal Curcumin 95%

Extractul de Curcuma Longa dispune de o eficiență dovedită în boli infecțioase precum hepatita, gripa, având o activitate sporită antivirală împotriva virusului Zika (ZIKV) sau virusul Chikungunya (CHIKV). S-a raportat, de asemenea că inhibă virusul imunodeficienței umane (HIV), virusul Herpes Simplex 2 (HSV-2) și papilomavirusul uman (HPV).

Extractul de Curcuma Longa a fost intens studiat și testat cu rezultate deosebite în tratamentul multor tipuri de boli cronice, inclusiv în cancerul pulmonarcervical, de prostatăsânososhepatic, în boli neurodegenerative precum Alzheimer și Parkinson, dar are dezavantajul unei solubilități reduse, biodisponibilități scăzute, a unui metabolism rapid cu eliminare sistemică majoră. Prin încapsularea curcuminului în micrososfere lipozomale se îmbunătățește profilul de biodistribuție, crește indicele terapeutic și se elimină riscul toxicității. Avantaje similiare pot fi descrise și pentru vitamine sau minerale captate în structuri lipozomale, precum Lipozomal Vitamina C sau Lipozomal Magneziu.

Lipozomal Curcumin 95% contribuie la:

 • inhibarea activității celulelor canceroase;
 • combaterea stărilor inflamatorii din organism;
 • prevenirea și combaterea tulburărilor neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson);
 • stimularea și modularea activității imunitare;
 • inhibarea capacității de replicare virală și bacteriană;
 • suprimarea evoluției virale și infecțioase;
 • prevenirea și combaterea bolilor artritice;
 • reducerea inflamațiilor intesinale;
 • îmbunătățirea și susținerea funcțiilor hepato-biliare;
 • îmbunătățirea și susținerea funcțiilor digestive;
 • eliminarea grăsimilor și reglarea metabolismului;
 • reducerea efectelor diabetului zaharat asupra organismului;
 • inhibarea formării și propagării radicalilor liberi;
 • reducerea stărilor depresive și îmbunătățirea memoriei;
 • protejarea celulelor sănătoase de efectele chimio și radioterapiei;
 • susținerea proceselor naturale de vindecare ale organismului;
 • chelarea metalelor grele și prevenirea neurotoxicității.

Forma lipozomală pură a extractului standardizat de Curcuma longa asigură până la 99% absorbție direct în celulele organismului, facilitând impactul terapeutic maxim în afecțiuni multiple.

Lipozomal Curcumin Alzheimer

Inflamațiile au un rol major în instalarea bolilor cronice. Administrarea de Lipozomal Curcumin este recomandată atât pentru prevenția, cât și în timpul tratamentelor afecțiunilor neurodegenerative, cardiovasculare, pulmonare, virale, metabolice, autoimune și neoplazice. Este, de asemenea, deosebit de recomandată persoanelor aflate în timpul perioadelor de radio sau chimioterapiedeoarece sensibilizează celulele canceroase și ajută la combaterea efectelor secundare ale acestor terapii.

Lipozomal Vitamina C

Vitamina C încapsulată în microsfere lipozomale pentru o absorbție până la 99% direct în celule, reprezintă un factor esențial în biosinteza colagenului necesară sănătății vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelorgingiilor și a dinților. Este un susținător al activităților celulare zilnice, al sistemului imunitar, și reprezintă un co-factor enzimatic general care stimulează capacitatea de eliminare a toxinelor celulare.

Un alt beneficiu al Vitaminei C este prevenirea degradării salvestrolilor în corp, astfel, prelungindu-le perioada de acțiune antitumorală.

Această formă de Vitamina C asigură un grad ridicat de absorbție celulară ce poate ajunge până la 99% și nu provoacă aciditate sau diaree dacă este administrată în doze mari.

Prezența vitaminei C are rol imunomodulator în infecții virale, în principal prin stimularea producției de Interferon-α/β ca răspuns imunitar antiviral și diminuarea producției de citokine pro-inflamatorii.

Lipozomal Vitamina C structură

Cazuri speciale care necesită aport crescut de Vitamina Cafecțiuni tumorale, persoane aflate în timpul perioadelor de radio sau chimioterapie, persoane care suferă de alcoolismanorexie, fumători activi sau pasivi, (expunere constantă la fumul de țigară), afecțiuni hepatice și digestive, transplant hepatic, complicații în tratamentul interleukin-2 pentru metastază renală, afecțiuni virale recurentealergii alimentare, consum frecvent de medicamente precum aspirină, indometacină, contraceptive orale.

Vitamina C contribuie la:

 • biosinteza colagenului necesară sănătății vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelorgingiilor și dinților;
 • formarea de colagen necesară frumuseții și sănătății pielii;
 • susținerea proceselor de vindecare ale organismului;
 • creșterea absorbției fierului și a calciului în intestin;
 • creșterea și dezvoltarea normală a copiilor;
 • menținerea funcționalității normale a sistemului imunitar în timpul și după activitate fizică intensă;
 • producția de Interferon-α/β ca răspuns imunitar antiviral;
 • metabolizarea proteinelor;
 • funcționarea normală a sistemului nervos;
 • protejarea celulelor de stresul oxidativ;
 • creșterea rezistenței capilarelor sanguine;
 • prevenirea bolilor cardiovasculare;
 • menținerea funcțiilor psihologice normale;
 • scăderea colesterolului rău (LDL) și la prevenirea oxidării colesterolului bun (HDL);
 • reducerea stărilor de oboseală sau extenuare psiho-fizică;
 • diminuarea stărilor alergice în caz de astm sau urticarie;
 • buna funcționare a celulelor hepatice;
 • reducerea riscului de proliferare a cancerului în organism;
 • diminuarea efectelor secundare ale chimio și radioterapiei;
 • eliminarea reziduurilor celulare canceroase după apoptoza indusă de acțiunea Salvestrolilor.

Datorită învelișului fosfolipidic, Vitamina C este protejată pe măsură ce înaintează prin stomac și intesitne. Fiind ferită de acțiunea acidului gastric, a enzimelor biliare, și a florei bacteriene, Vitamina C ajunge intactă în fluxul sanguin și absorbită direct în celulă.

Mod de administrare:

Salvestrol® Shield 350: 2 capsule/zi (dimineața, cu 30 min înainte de masă), sau așa cum recomandă specialistul.

Lipozomal Curcumin: 1 capsulă după masa de prânz și 1 capsulă după masa de seară, sau așa cum recomandă specialistul.

Lipozomal Vitamina C: 1 capsulă după masa de dimineață și 1 capsulă după masa de prânz, sau așa cum recomandă specialistul.

Compoziție Salvestrol® Shield 350

Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract din seminte de struguri, extract din dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi.

Prezentare: Flacon 60 capsule vegetale;

Producător: Nature’s Defense, Noua Zeelandă

Compoziție Lipozomal Curcumin (per 2 capsule):

Curcuminoide 95% din extract standardizat de Curcuma longa 500 mg, amestec lipozomal brevetat LipoCellTech™ de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 214 mg.

Prezentare: Flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului lipozomal și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Compoziție Lipozomal Vitamina C (per 2 capsule)

Vitamina C (acid ascorbic) 600 mg (750% VNR*), amestec lipozomal brevetat LipoCellTech™ de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 300 mg.

Prezentare: Flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului lipozomal și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Nu conțin: coloranți, conservanți, alcool, arome sintetice, zahăr, organisme modificate genetic, amidon, gluten, derivați din carne și lapte, drojdie, soia, sau alte ingrediente inactive.

Unic importator și distribuitor pentru România SC HYPERFARM SRL.