Reducere!
 

Protocol Regenerare Celulară

425 lei

Protocol pentru protejarea și regenerarea celulelor sănătoase, stimularea imunității și prevenirea afecțiunilor tumorale.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

Sinergie Salvestrol® Shield 350 + Lipozomal Magneziu + Lipozomal Vitamina C pentru protejarea și regenerarea celulelor sănătoase, stimularea imunității și prevenirea afecțiunilor tumorale.

Salvestrol® Shield 350

Formulă optimă pentru prevenirea cancerului. Pentru că în organism se nasc zilnic în medie 1000 de celule tumorale, Salvestrol induce distrugerea acestor celule, susține imunitatea si reduce radicalii liberi.

Salvestrolii sunt produși de plante ca sistem de apărare împotriva factorilor patogeni, iar testele au arătat că prezența salvestrolilor în organismul uman ajută la eliminarea celulelor afectate de acțiunea virusurilor, bacteriilor și a fungilor. Practic, salvestrolii contribuie la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând, în același timp, celulele sănătoase de acțiunea patogenilor și radicalilor liberi.

De aceea este benefic ca, în perioadele de stres ridicat, în timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe și legume cultivate biologic, să se administreze Salvestrol Shield.

Conform cercetărilor, activitatea enzimei CYP1B1 de a transforma salvestrolii în substanțe antitumorale se reduce cu aproximativ 50% dacă magneziul nu este prezent în cantități suficiente.

Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Lipozomal Magneziu

Magneziul este un mineral cu o importanță crucială în corpul nostru, totuși adulții nu realizează că suferă de hipomagneziemie decât în momentul în care se ajunge la niveluri extrem de scăzute în organism.

Magneziul sub formă lipozomală aigură o absorbție până la 99% direct în celule și acționează sinergic împreună cu Salvestrol Shield sau Salvestrol Platinum prin stimularea activității enzimei CYP1B1 de metabolizare a salvestrolilor în substanțe ce induc moartea celulelor canceroase.

De asemenea, este direct implicat în peste 600 de reacții celulare, fiind necesar transmiterii impulsurilor nervoasediviziunii celulare normale și producerii ADN-ului.

Lipozomal Magneziu structură

Principalii factorii de risc care pot determina instalarea hipomagneziemiei sunt fumatul, consumul excesiv de alcool, vârsta înaintată, diabetul, dieta neechilibrată, boala celiacă, boala Crohn, diareea cronică, afecțiuni renale, afecțiuni ale ficatului, stresul, lipsa odihnei, pancreatita, utilizarea repetată de medicamente precum antibiotice, diuretice, laxative.

Lipozomal Magneziu contribuie la:

 • menținerea sănătății sistemului osos;
 • funcționarea normală a sistemului cardio-vascular;
 • susținerea metabolismului energetic firesc;
 • stimularea funcțiilor imunitare prin activarea macrofagelor și proliferarea limfocitelor;
 • procesele de diviziune celulară și producere de ADN;
 • funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular;
 • sinteza normală a proteinelor;
 • menținerea echilibrului electrolitic;
 • susținerea sănătății dentare;
 • menținerea funcțiilor psihice;
 • reducerea oboselii și a extenuării;
 • stimularea activității celulare de eliminare a toxinelor;
 • reducerea riscului de diabet zaharat tip 2 și echilibrarea nivelului glicemic în sânge;
 • stimularea activității enzimei CYP1B1 de metabolizare a salvestrolilor în substanțe ce induc moartea celulelor canceroase.

Fiecare celulă din corpul nostru conține magneziu și are nevoie de acest mineral pentru a funcționa la parametrii optimi. Din păcate cantitatea de magneziu din alimentație este tot mai scăzută, fie din cauza pesticidelor și a procesării alimentelor, fie din cauza solului prea sărac în nutrienți.

Citratul de magneziu este una dintre formele cu cea mai mare biodisponibilitate, iar încapsularea lipozomală LipoCellTech™ asigură până la 99% absorbție direct în celule. În plus față de beneficiile aduse sănătății inimii, contribuie la funcționalitatea optimă a nervilor și a mușchilor. Citratul de magneziu este, de asemenea, frecvent utilizat pentru reglarea mișcărilor peristalticeechilibrarea tranzitului intestinal și pentru reducerea riscului de dezvoltare a litiazei renale (pietre la rinichi).

Lipozomal Vitamina C

Vitamina C încapsulată în microsfere lipozomale pentru o absorbție până la 99% direct în celule, reprezintă un factor esențial în biosinteza colagenului necesară sănătății vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelorgingiilor și a dinților. Este un susținător al activităților celulare zilnice, al sistemului imunitar, și reprezintă un co-factor enzimatic general care stimulează capacitatea de eliminare a toxinelor celulare.

Un alt beneficiu al Vitaminei C este prevenirea degradării salvestrolilor în corp, astfel, prelungindu-le perioada de acțiune antitumorală.

Această formă de Vitamina C asigură un grad ridicat de absorbție celulară ce poate ajunge până la 99% și nu provoacă aciditate sau diaree dacă este administrată în doze mari.

Lipozomal Vitamina C structură

Cazuri speciale care necesită aport crescut de Vitamina Cafecțiuni tumorale, persoane aflate în timpul perioadelor de radio sau chimioterapie, persoane care suferă de alcoolismanorexie, fumători activi sau pasivi, (expunere constantă la fumul de țigară), afecțiuni hepatice și digestive, transplant hepatic, complicații în tratamentul interleukin-2 pentru metastază renală, afecțiuni virale recurentealergii alimentare, consum frecvent de medicamente precum aspirină, indometacină, contraceptive orale.

Vitamina C contribuie la:

 • biosinteza colagenului necesară sănătății vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelorgingiilor și dinților;
 • formarea de colagen necesară frumuseții și sănătății pielii;
 • susținerea proceselor de vindecare ale organismului;
 • creșterea absorbției fierului și a calciului în intestin;
 • creșterea și dezvoltarea normală a copiilor;
 • menținerea funcționalității normale a sistemului imunitar în timpul și după activitate fizică intensă;
 • metabolizarea proteinelor;
 • funcționarea normală a sistemului nervos;
 • protejarea celulelor de stresul oxidativ;
 • creșterea rezistenței capilarelor sanguine;
 • prevenirea bolilor cardiovasculare;
 • menținerea funcțiilor psihologice normale;
 • scăderea colesterolului rău (LDL) și la prevenirea oxidării colesterolului bun (HDL);
 • reducerea stărilor de oboseală sau extenuare psiho-fizică;
 • diminuarea stărilor alergice în caz de astm sau urticarie;
 • buna funcționare a celulelor hepatice;
 • reducerea riscului de proliferare a cancerului în organism;
 • diminuarea efectelor secundare ale chimio și radioterapiei;
 • eliminarea reziduurilor celulare canceroase după apoptoza indusă de acțiunea Salvestrolilor.

Datorită învelișului fosfolipidic, Vitamina C este protejată pe măsură ce înaintează prin stomac și intesitne. Fiind ferită de acțiunea acidului gastric, a enzimelor biliare, și a florei bacteriene, Vitamina C ajunge intactă în fluxul sanguin și absorbită direct în celulă.

Mod de administrare:

Salvestrol® Shield 350: 2 capsule/zi (dimineața, cu 30 min înainte de masă), sau așa cum recomandă specialistul.

Lipozomal Magneziu: 1 capsulă/zi, preferabil după masa de dimineață sau așa cum recomandă specialistul.

Lipozomal Vitamina C: 1 capsulă după masa de dimineață și 1 capsulă după masa de prânz, sau așa cum recomandă specialistul.

Compoziție Salvestrol® Shield 350

Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract din seminte de struguri, extract din dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi.

Prezentare: Flacon 60 capsule vegetale;

Producător: Nature’s Defense, Noua Zeelandă

Compoziție Lipozomal Magneziu (per 2 capsule)

Magneziu citrat 600 mg (conține 90 mg magneziu), amestec lipozomal brevetat LipoCellTech™ de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 275 mg.

Prezentare: Flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului lipozomal și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Compoziție Lipozomal Vitamina C (per 2 capsule)

Vitamina C (acid ascorbic) 600 mg (750% VNR*), amestec lipozomal brevetat LipoCellTech™ de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 300 mg.

Prezentare: Flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului lipozomal și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Nu conțin: coloranți, conservanți, alcool, arome sintetice, zahăr, organisme modificate genetic, amidon, gluten, derivați din carne și lapte, drojdie, soia, sau alte ingrediente inactive.

Unic importator și distribuitor pentru România SC HYPERFARM SRL.