Respirație – amestec de uleiuri esențiale contra răcelii

59 lei

Problemele respiratorii pot apărea indiferent de anotimp și pot strica starea de bine. Vestea bună este că ele pot fi ameliorate simțitor cu ajutorul aromaterapiei. Acesta este scopul pentru care a fost creat amestecul RESPIRAȚIE. Acest amestec ajută la decongestionarea căilor respiratorii, reducerea inflamației și secreției mucoase, precum și la curățarea de agenți patogeni. O respirație îmbunătățită va atrage după sine o minte mai limpede, o mai bună concentrare, precum și confort în întregul organism. Simte-ți respirația ușoară cu amestecul RESPIRAȚIE.

3 în stoc (poate fi pre-comandat)

 

Descriere

RESPIRAȚIE este un amestec de uleiuri esențiale contra răcelii, care ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute. Sinergia dintre aceste uleiuri esențiale oferă un sprijin important în lupta cu răceala, dar și în perioada de refacere după boală. Efectele antivirale ale uleiurilor esențiale din compoziția acestui amestec țin cu succes agenții patogeni la distanță. Efectul decongestionant este susținut de toate ingredientele din amestec, iar efectul antiinflamator este o completare binevenită pentru sănătate.

Uleiuri esențiale contra răcelii

Eucalipt globulus – Când e vorba despre răceală și nas înfundat, eucaliptul nu mai are nevoie de nicio introducere. Probabil cel mai cunoscut ulei esențial pentru sistemul respirator, uleiul de Eucalipt este – evident – recomandat în probleme respiratorii. Congestii (nas înfundat, rinită, sinuzită), tuse, răceli, gripă, bronșită, laringită, pneumonie etc.  Ajută la înlăturarea oboselii mentale și a durerilor de cap. Curăță aerul de agenți patogeni și ajută astfel la prevenirea răspândirii acestora.

Menta Spearmint – Aromă proaspătă, plăcută, menta e soră cu eucaliptul în ceea ce privește decongestionarea căilor respiratorii. Specia Mentha spicata (Spearmint în limba engleză) are marele avantaj că nu prezintă contraindicații cunoscute în folosirea sa la copii. De aceea, ea a fost aleasă pentru amestecul RESPIRAȚIE în detrimentul mentei Piperita (Peppermint).

Lavanda – Antiinflamatoare, antispastică, decongestionantă, imunostimulantă. Așa e Lavanda și de aceea și-a făcut loc (și) în amestecul de uleiuri esențiale contra răcelii și gripei.

Brad balsamic și chiparos – porția de pădure e asigurată în amestecul RESPIRAȚIE de către prezența acestor două uleiuri esențiale de conifere. Acestea aduc în încăperea ta multe dintre beneficiile unei plimbări prin pădure – aroma proaspătă a coniferelor, aerul curat, sănătate, relaxare.

Măghiran – Puternic antispastic, uleiul esențial de  Măghiran e eficient în afecțiuni ale sistemului respirator asociate cu bronhoconstricție și spasm: tuse spastică, astm, bronșită etc.  Este, de asemenea, un puternic imunostimulant. Având efecte antihistaminice și antialergice, luptă deopotrivă împotriva alergiilor.

Cum se folosește? amestec de Uleiuri esențiale contra răcelii

Vezi rețeta RESPIRAȚIE.

Precauții:

Folosește cu prudență și observă reacțiile corpului la fiecare folosire. Întrerupe folosirea la primul semn de neplăcere. Nu folosi dacă ai avut antecedente negative cu oricare dintre uleiurile din amestec.

Consultă un doctor înainte de a folosi acest amestec dacă te afli (sau persoana care va folosi acest amestec se află) într-una dintre aceste situații:

  • femeie însărcinată sau care alăptează
  • boli cronice sau acute, cu sau fără tratament medicamentos

Dacă ai piele sensibilă sau probleme de piele, folosește concentrații mici de uleiuri esențiale și testează întâi pe o porțiune mică de piele.

Pentru copii mai mici de 2 ani, folosește doar prin difuzare cu ajutorul unui difuzor pentru uleiuri esențiale.

Ce conține?

Uleiuri esențiale 100% pure, naturale și terapeutice de Eucalipt globulus (Eucalyptus globulus), Mentă Spearmint (Mentha spicata), Lavandă (Lavandula angustifolia), Brad balsamic (Abies balsamea), Chiparos (Cupressus sempervirens),  Măghiran (Origanum majorana). Nu conține adulteranți de niciun fel.

Informații suplimentare

Cantitate

10 ml