Salvestrol® Platinum 2000

335 lei

Salvestrol Platinum este un citostatic naturist care, de îndată ce ajunge în organism, țintește și atacă doar celulele canceroase, fără producerea efectelor adverse de tip citotoxic.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

COMANDA SALVESTROL® PLATINUM 2000 DIRECT DE LA IMPORTATOR

Formulă optimă de citostatic natural pentru faza curativă a cancerului. Induce distrugerea celulelor canceroase, susține imunitatea și reduce radicalii liberi.

Ce este Salvestrol® Platinum 2000?

Salvestrol® este un complex natural, conceput de către doi savanți din Marea Britanie, care activează în domeniul oncologiei.

Această combinație deosebit de complexă de extracte din fructe a fost realizată în urma testelor făcute în laboratoarele de cercetare, pe țesuturile canceroase din creier, cancer de san, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulomonar, cancer de sânge, etc.

Cum actionează asupra cancerului?

Acțiune: Salvestrol® actionează sub influența unei enzime, CYP1B1, care se regăsește doar în celulele canceroase. Sub acțiunea acestei enzime, salvestrolii se activează în substanțe citostatice naturale, care forțează celula tumorală să intre în apoptoză (moartea programată a celulei). Acest mecanism nu afectează celulele normale (sănătoase), deoarece enzima este prezentă doar în celulele canceroase. Astfel tratamentul se directionează doar pe zona bolnavă, fară a produce efecte secundare.

Salvestrol, tratament naturist anti-cancer
Salvestrol, tratament naturist anti-cancer

Multiple beneficii asupra sănătății

Echipa de cercetare condusă de Dan Burke și Gerrald Potter, a descoperit prezența enzimei CYP1B1 în țesuturile afectate de colita ulcerativă. Astfel, suplimentarea cu Salvestrol® va acționa mecanismul de eliminare al celulelor lezate de această afecțiune.

De asemenea, în cazul bolilor autoimune, aportul zilnic de salvestroli duce la scăderea inflamației și la îmbunătățirea stării de sănătate. Aceasta se datorează faptului că bolile autoimune sunt caracterizate în general de o aglomerare de celule imune care evită apoptoza și afectează țesutul sănătos.

Salvestrolii sunt produși de plante ca sistem de apărare împotriva factorilor patogeni,  iar testele au arătat că prezența salvestrolilor în organismul uman ajută la eliminarea celulelor afectate de acțiunea virusurilor, bacteriilor și a fungilor. Practic, salvestrolii contribuie la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând, în același timp, celulele sănătoase de acțiunea patogenilor și radicalilor liberi.

Studiu de caz

În prezentarea susținuta de Dr. Michael Schachter (New York), în cadrul celei de-a 43-a Conferințe de Medicina Ortomoleculară, a afirmat că toți cei 8 pacienți incluși în studiu, diagnosticați cu cancer cerebral în fază terminala au răspuns bine la tratamentul cu Salvestrol, dacă li s-a administrat 16000 puncte salvestroli zilnic. Prezentarea medicală poate fi accesată AICI.

Mod de administrare

Administrarea de Salvestrol® se recomandă și în timpul tratamentelor alternative (homeopatie, acupunctura si alte metode naturale).

Efectul de micșorare a numarului de celulelor tumorale din organism duce către un rezultat general de creștere a imunității, lucru care va asigura creșterea eficienței tratamentelor alternative, indiferent dacă sunt urmate pentru cancer sau pentru orice alta boala.

Salvestrol® poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Chiar în aceeași zi cu respectivele terapii, deoarece sensibilizează celulele canceroase.

Administrare: Se utilizează în orice formă de cancer, în faza curativă a afecțiunilor canceroase:

2 capsule/zi dimineața, cu 30 min înainte de masă, sau
4 capsule/zi – 2 capsule cu 30 min înainte de masa de dimineață și 2 capsule cu 30 min înainte de masa de prânz (pentru persoane care au o afecțiune mai gravă sau într-un stadiu mai avansat);

Această dozare poate fi ajustată în funcție de rata de răspuns a pacientului.
Noi studii au arătat că suplimentarea cu Salvestrol® este mai eficientă atunci când enzima CYP1B1 are activitatea cea mai intensă, adică în prima jumătate a zilei. De asemenea, se recomandă administrarea separată de alte medicamente care pot inhiba activitatea enzimei CYP1B1 de transformare a salvestrolilor în substanțe citostatice.

Conform cercetărilor, activitatea enzimei CYP1B1 de a transforma salvestrolii în substanțe antitumorale se reduce cu aproximativ 50% dacă magneziul nu este prezent în cantități suficiente.

Niveluri ridicate de Salvestrol®, administrate într-o singură doză de 4000 sau 8000 de puncte asigură un efect puternic de distrugere a celulelor tumorale.

În afecțiuni tumorale și stări inflamatorii asociate cu dezvoltarea cancerului se recomandă administrarea alături de MODERAFLAM™ IL-6 FORMULA și LIPOZOMAL CURCUMIN 95%.

În stări depresive sau afecțiuni neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson) prezente la pacienții neoplazici se recomandă administrarea alături de VOLUNTASTROLS®.

Cât timp se administrează?

Durata curei este de minim 3 luni și se poate continua pe o perioadă nedeterminată, în funcție de evoluția bolii. Pentru eliminarea riscului de recidivă este recomandată doza de întreținere de 1 capsulă/zi cu 30 min înainte de masa de dimineață.

Pentru ca enzima poate fi blocata de anumite substante, este indicat sa se renunte la fumat, la aditivi alimentari, la sucurile care nu sunt naturale si pe cat se poate la legumele si fructele tratate cu pesticide.

Nu se recomandă asocierea Salvestrol® cu suplimente ce conțin doze mari de ginseng, ginkgobiloba, vitamina B17 (amigdalina), sunătoare, canabis, resveratrol, precum și cu suc de grapefruit.

Pentru copii sub 12 ani cereți sfatul specialistului.

Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și sănătoasă și un mod de viață sănătos.

Prospect Salvestrol® Platinum 2000

Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.

Mențiune: Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Prezentare: Flacon 60 capsule

Producător: Nature’s Defense, Noua Zeelandă

Unic importator și distribuitor pentru România SC HYPERFARM SRL

În afectiuni precum: Melanomul (cancerul de piele); Carcinomul cu celule scuamoaseEczemaInfecțiile fungice; Dermatita atopicăPigmentare anormală a pielii (arsuri solare); Carcinomul cu celule bazalePsoriazisLeziuni benigne ale pieliiDermatită seboreică, se recomandă administrarea de Salvestrol capsule alături de aplicarea locală a cremei LYPOSALVE ADAPTIVE SKIN CARE, formulă cu salvestroli activi, concepută pentru absorbție ușoară și acțiune localizată rapidă.

Pentru informatii suplimentare despre salvestroli, cercetări științifice, studii de caz, video conferințe, întrebări și răspunsuri, vă rugăm să accesați secțiunea site-ului PRODUSE – Anticancer printr-un click aici: Despre Salvestroli

Cazuri vindecate, descoperiri stiințifice si alte informatii