Salvestrolii – apărarea naturii împotriva cancerului, de Brian A. Schaefer

55 lei

Carte despre studiile, cercetăriile, cazuistica și oamenii care au reușit să facă acestă descoperire disponibilă oamenilor din lumea-ntreagă.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

„Salvestrolii  – apararea naturii impotriva cancerului”, de Brian A. Schaefer – își propune să ofere o prezentare amănunțită despre salvestroli și despre oamenii care au reușit să facă această descoperire de geniu disponibilă oamenilor din lumea-ntreagă.

Salvestrolii sunt o noua clasa de fitonutrienti care au mai degraba o definitie farmacologica decat una chimica. Ei sunt definiti de actiunea metabolitilor rezultati din actiunea enzimei CYP1B1 in interiorul celulei canceroase. Cu alte cuvinte salvestrolii sunt compusi din hrana pe care CYP1B1 ii metabolizeaza pentru a produce metaboliti ce sunt agenti anticancerosi. Acesti agenti anticancerosi opresc cresterea tumorii ucigand celulele canceroase. Salvestrolii ofera o explicatie despre legatura dintre hrana si cancer despre legatura dintre consumul de legume si fructe si incidenta redusa a cancerului.

SALVESTROLII ACTIONEAZA CA SI CITOSTATICE NATURALE

Oamenii de stiinta britanici au descoperit un important mecanism antitumoral, selectiv (tintit pe celula tumorala)  utilizat de anumiti fitonutrienti din dieta noastra prin care sunt eliminate celulele canceroase.

Acesti fitonutrienti, denumiti salvestroli, au fost eliminati in mare parte din dieta noastra in ultimul deceniu, cu exceptia produselor ecologice.

Cercetarile arata ca salvestrolii sunt produsi de catre plante, ca raspuns la factorii agresivi (cum ar fi ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV, insecte) si prin urmare, se regasesc in locurile susceptibile de a fi agresate. Salvestrolii sunt prezenti pe suprafetele radacinilor multor plante, deoarece radacinile sunt mereu amenintate de multi factori, iar in fructele mature acestia se regasesc preponderent in coaja.

Celulele din organismul uman utilizeaza salvestrolii pentru a se autocorecta, atunci cand lucrurile nu merg bine. Salvestrolii sunt ca „fortele de ordine” ale celulei, care contribuie la asigurarea functiilor celulare corecte.

Cumpărați această carte în care veți descoperi studiile care stau la baza descoperii și prepararii produsului Salvestrol.