Reducere!
 

Set Best Sellers – kit cele mai bune uleiuri esențiale

143 lei231 lei

Top 5 uleiuri esențiale de avut în casă. Acestea sunt cele mai cunoscute și îndrăgite uleiuri esențiale. Totodată, sunt și cele mai versatile, având o gamă largă de utilizări.

Acest set este deosebit de util atât începătorului în lumea aromaterapiei, cât și celor care sunt familiarizați cu această terapie.

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

Achiziționând acest set, beneficiezi de o reducere de 10% la suma totală a prețurilor produselor componente.

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
 

Descriere

În lumea aromaterapiei, există foaaarte multe uleiuri esențiale, dintr-o mulțime de plante. Dintre ele, câteva sunt cele mai iubite, mai populare, la care lumea apelează cel mai frecvent. Putem chiar să ne referim la ele drept cele mai bune uleiuri esențiale. Iată-le împreună aici, în setul Best Sellers.

De ce acestea sunt cele mai bune uleiuri esențiale?

Arborele de ceai

Constituie, împreună cu Lavanda, duetul uleiurilor esențiale de primă instanță, cele la care apelăm prima dată, oricare ar fi neplăcerea fizică. Înzestrat cu o grămadă de proprietăți și acțiuni, uleiul esențial de Arbore de ceai este un ulei versatil, ușor de folosit, fără restricții cunoscute în utilizare. Aroma sa medicinală, dar proaspătă, se combină excelent cu celelalte uleiuri esențiale din acest set. Iar acțiunile sale antivirale, antibacteriene, dezinfectante, de curățire sunt extraordinar susținute de efectele colegilor săi de set.

Lavanda

Uleiul esențial de Lavandă este un ulei care nu prea mai are nevoie de nicio introducere. Este, probabil, cel mai cunoscut și utilizat ulei esențial, și pe bună dreptate. Nu pare să fie domeniu de acțiune în care Lavanda să nu facă față, într-un mod excelent chiar. E un remediu de prim-ajutor, atât pe plan fizic (răni, zgârieturi, arsuri, tăieturi etc), cât și pe plan emoțional (sperieturi, șoc, teamă, panică, stres etc). Este echilibrant, potențează ce e pozitiv și reduce ce e negativ. Susține sistemul imunitar și are efecte benefice asupra tuturor sistemelor corpului.

Tămâie

Al treilea ulei versatil din setul Best Sellers. Uleiul esențial de Tămâie este, precum predecesorii săi, utilizat pe multe planuri, cu o pleiadă nemaipomenită de efecte benefice asupra minții, trupului și sufletului. Probleme emoționale, dureri și neplăceri fizice de multe feluri, toate își găsesc ameliorarea în uleiul esențial de Tămâie.

Lămâie

Aromă veselă, citrică, proaspătă. Uleiul esențial de Lămâie este un foarte bun dezinfectant și purificator. Sprijină imunitatea, îmbunătățește circulația. Poate reduce febra și alte simptome neplăcute din răceli și gripe. Poate ajuta în caz de dureri musculare, articulare, digestive, precum și la alungarea greții și răului de mișcare. Și, nu în ultimul rând, contribuie la buna-dispoziție și claritatea mentală, atât de necesare unei stări de bine.

Portocală

Una dintre aromele preferate ale celor mici și mari, deopotrivă. Dulce, fructată, îmbietoare, proaspătă și sclipitoare – așa e Portocala. Așa e atmosfera pe care o creează în jur. Pe deasupra, aduce un sprijin important și sistemului imunitar, are efecte de top asupra tractului digestiv, reglează secreția glandelor, îmbunătățește circulația, ajută organismul să se refacă mai rapid după boală, și e utilă în caz de răceli, gripă, bronșită. Pe scurt, un must-have al familiei.

Informații suplimentare

Cantitate

5 ml, 10 ml