Reducere!
 

Skeletin Energy 135 cps.

95 lei

Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

Skeletin echilibrează, din punct de vedere energetic, meridianele rinichiului, vezicii urinare, căilor urinare, meridianul stomac, pancreas precum și meridianul inimii, pulmonar și centrul celor trei focare. Skeletin ajută la protejarea și regenerarea cartilajelor articulare, reducând inflamația articulară și durerea.

Bioinformațiile: reprezintă informații preluate din plante, pietre prețioase, metale, minerale, asemănătoare cu cele provenite din sistemul nervos central, responsabile de buna funcționare a organelor interne și a sistemului nervos vegetativ. Prin acțiunea bioinformațiilor din produs, este neutralizată informația negativă existentă la nivelul organului bolnav, grăbind procesul de refacere.

Simptomele fizice ale dereglării nivelului energetic al meridianului celor trei focare: tulburări de auz, acufenie, laringită, transpiraţie, insuficienţă circulatorie, dereglări ale sistemului limfatic, imunitate scăzută, alergii, retenţie de apă, dureri ale colţurilor ochilor, pomeţi umflaţi, dureri la nivelul urechilor, umerilor, braţelor, antebraţelor şi al degetelor inelare.

Extractul din cartilaj de sepia: Toate speciile de sepia au un sistem imunitar puternic și eficient. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit din cartilaje. Acestea conțin o proteină ce inhibă dezvoltarea tumorilor. Glucidele din cartilajul de sepia au efect imunomodulator și antiinflamator, având o compatibilitate mărită cu organismul uman, comparativ cu extractele din cartilajele altor specii de animale.

Uleiul de pește: este cea mai importantă sursă naturală dintr-o serie de acizi grași nesaturați și de vitamina A și D. Acizii esențiali grași au un rol important în multe procese vitale din corpul omenesc. Contribuie la reglarea tensiunii arteriale, reduc vâscozitatea sângelui, influențează sistemul de autoprotecție a organismului și ajută la metabolizarea grăsimilor. Vitamina D contribuie la asimilarea calciului și a fosforului din intestin și este indispensabilă pentru funcționarea normală a sistemului nervos și muscular. Vitamina A mărește rezistența organismului, fortifică sistemul osos, menține troficitatea pielii, părului, danturii și gingiilor.

Colagenul hidrolizat: Este cea mai importantă proteină structurală din organism, consolidează și susține țesuturile, sistemul osos, dantura, și ligamentele. În plus, este responsabil pentru formarea straturilor de țesut care susține pielea și organele interne.

Urzica (Urticae herba): Plantă medicinală tradițională, utilizată pentru proprietățile sale calmante, antiinflamatoare, antianemice, hemostatice, antidiabetice, diuretice și colagoge. Este bogată în vitamine (B, K, E și C) și minerale (Si, Fe, Ca, Mg).

Măceșul (Rosa canina): Joacă un rol important în oxireducerile biologice și în respirația celulară. Datorită vitaminelor din compoziție (A, B1, B2, C și P) are proprietatea de a scădea permeabilitatea și fragilitatea capilalelor.

Efecte și eficiență
 • Compoziția produsului Skeletin conferă o excelentă sursă de proteine și minerale naturale benefice organismului;
 • Eficient în afecțiunile sistemului osos: osteoporoză, artroză, durerile articulare, reumatism, lumbago;
 • Sprijină construcția în regenerarea țesutului conjunctiv (ligamente, cartilaje, oase);
 • Contrubuie la buna dezvolatare a oaselor la copii și adolescenți;
 • Regenerare osoasă după fracturi sau intervenții chirurgicale;
 • Un supliment util pentru cei care au dureri de articulații ca urmare a sportului de performață sau a locului de muncă;
 • Are efecte antiinflamatorii datorat muco-polizaharidelor și proteinelor speciale din compozăție;
 • Efect preventiv împotriva osteoporozei;
 • Inhibitor al angiogenezei (proces ce intervine în creșterea și evoluția tumorilor canceroase);
 • Îmbunătățește calitatea părului, unghiilor, crește elasticiatea pielii;
 • Susține funcția renală (asociat cu RENOL) și este un diuretic slab.

În cazuri de afecțiuni osteoarticulare se poate asocia cu LIPOZOMAL JOINT FORMULA HYPERNATURA® și/sau MODERAFLAM™ IL-6 FORMULA.

Mod de administrare:
 • Adulți: 2 – 2 – 1 capsule pe zi, la mesele principale;
 • Copii între 3 – 12 ani: 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, la masă;
 • Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.

După 3 săptămâni de utilizare se face pauză o săptămână, după care se reia tratamentul.

Compoziție per capsulă:

Ulei din soia (210.9 mg), extract din cartilaj de sepia (123 mg), colagen hidrolizat (64.58 mg), ulei de peşte ( EPA 18% / DHA 12% – 43.05 mg), extract de urzică (18.45 mg), sulfat de mangan (12.75 mg), extract de măceşe (12.30 mg), lecitină din soia (5.03 mg), ceară de albine 9.98 mg. Învelișul capsulei: gelatină, glicerină, apă.

Prezentare: Cutie cu 135 capsule ambalate individual.

Precauții în administrare:

Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool și produse pe bază de mentă, acestea inhibând eficiența produsului;
Nu se recomandă copiilor sub trei ani, femeilor însărcinate și lăuzelor;
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;

Atenționări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată;
Se recomandă un consum sporit de lichide pe perioada utilizării;
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;
Produsul se păstrează la temperatura camerei, la distanță de aparatele electrice/electrocasnice care produc unde electromagnetice;
Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Producător: Energy Group a.s. Cehia

Hypernatura.com face eforturi permanente pentru a păstra actualizată acuratețea informațiilor din această pagină. Fotografia produsului are caracter informativ, iar unele specificații pot fi modificate de către producător fără a ne informa în prealabil.