Ulei de baie cu iasomie

73 lei

Uleiul oferă proprietățile benefice și valoroase atât ale uleiului natural, cât și ale compușilor aromatici, al căror miros rămâne pe piele, pentru o perioadă lungă de timp.

Cantitate: 250 ml

37 în stoc

SKU: 5905647440828 Categorii: ,
 

Descriere

Descoperă uleiul nostru de baie de iasomie cu crenguțe de plante scufundate!

Uleiul oferă proprietățile benefice și valoroase atât ale uleiului natural, cât și ale compușilor aromatici, al căror miros rămâne pe piele pentru o perioadă lungă de timp.

Câteva picături din acest ulei aromat sunt suficiente pentru ca pielea dvs. să își recapete strălucirea naturală și să devină mătăsoasă. După astfel de băi, aceasta va fi hrănită corespunzător, regenerată și ușor uleioasă, fără a fi nevoie să aplicați o loțiune!  • Modul de utilizare:

Turnați o cantitate mică de ulei sub jetul de apă curgătoare pentru a obține o distribuție optimă a particulelor sale în cadă.
Amestecați cu mâna pentru a distribui bine uleiul. Perfect pentru hidratarea pielii și pentru tratamentul SPA, de folosit de 2-3 ori pe săptămână.

  • Compoziția INCI

Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Linalool, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal.

Informații suplimentare

Corp

Creme și Mască