NOU!
 

Ulei de baie cu iasomie – Kanu

73 lei

Uleiul oferă proprietățile benefice și valoroase atât ale uleiului natural, cât și ale compușilor aromatici, al căror miros rămâne pe piele, pentru o perioadă lungă de timp.

Cantitate: 250 ML

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

 

Descriere

Kanu – Baie

Ulei de baie cu iasomie – Kanu – Descoperă uleiul nostru de baie de iasomie cu crenguțe de plante scufundate!

Uleiul oferă proprietățile benefice și valoroase atât ale uleiului natural, cât și ale compușilor aromatici, al căror miros rămâne pe piele pentru o perioadă lungă de timp.

Câteva picături din acest ulei aromat sunt suficiente pentru ca pielea dvs. să își recapete strălucirea naturală și să devină mătăsoasă. După astfel de băi, aceasta va fi hrănită corespunzător, regenerată și ușor uleioasă, fără a fi nevoie să aplicați o loțiune!

Ulei de baie cu iasomie – Kanu

  • Modul de utilizare:

Turnați o cantitate mică de ulei sub jetul de apă curgătoare pentru a obține o distribuție optimă a particulelor sale în cadă.
Amestecați cu mâna pentru a distribui bine uleiul. Perfect pentru hidratarea pielii și pentru tratamentul SPA, de folosit de 2-3 ori pe săptămână.

  • Compoziția INCI

Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Linalool, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal.

Cantitate: 250 ML

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

Informații suplimentare

Greutate 250 g