NOU!
 

Ulei de baie cu lavandă și lemn de santal – Kanu

73 lei

Uleiul oferă proprietățile benefice și valoroase atât ale uleiului natural, cât și ale compușilor aromatici, al căror miros rămâne pe piele, pentru o perioadă lungă de timp.

Cantitate: 250 ML

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

 

Descriere

Kanu – Baie

Ulei de baie cu lavandă și lemn de santal – Kanu – Uleiul de baie relaxant îmbogățit cu uleiuri esențiale obținute din lavandă și lemn de santal oferă proprietățile benefice și apreciate ale uleiurilor naturale și un parfum de lungă durată.

Câteva picături din acest ulei aromat sunt suficiente pentru ca pielea dvs. să își recapete strălucirea naturală și să devină mătăsoasă.

După astfel de băi, aceasta va fi hrănită corespunzător, regenerată și ușor uleioasă, fără a fi nevoie să aplicați o loțiune!

Lavanda are un efect calmant, iar uleiul de lemn de santal are proprietăți antibacteriene, lăsând pe piele un miros dulce și picant.

Ulei de baie cu lavandă și lemn de santal – Kanu

  • Modul de utilizare:

Turnați o cantitate mică de ulei sub jetul de apă curgătoare pentru a obține o distribuție optimă a particulelor sale în cadă.
Amestecați cu mâna pentru a distribui bine uleiul. Perfect pentru hidratarea pielii și pentru tratamentul SPA, de folosit de 2-3 ori pe săptămână.

  • Compoziția INCI

Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Linalool, Amyris Balsamifera Bark Oil, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Cantitate: 250 ML

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

Informații suplimentare

Greutate 250 g