Ulei esențial pur și terapeutic de Neroli

125 lei

Unul dintre uleiurile prețioase, Neroli se remarcă îndeosebi prin efectele miraculoase pe care le are asupra psihicului și emoționalului, dar și prin gama largă de întrebuințări asupra fizicului. Ajută la îndepărtarea sentimentelor neplăcute și înlocuirea lor cu o stare de bine. Este un ulei excelent pt întreținerea pielii, prevenirea ridurilor, îndepărtarea semnelor inestetice de pe piele (precum cicatrici, vergeturi etc). Bun antispastic, atenuează crampele digestive, uterine, spasmele tractului respirator sau ale mușchilor. Ajută la scăderea presiunii sangvine, reducerea palpitațiilor și a hipertensiunii.

Stoc Epuizat
 

Descriere

Ulei esențial de Neroli

Unul dintre cele mai prețioase uleiuri, uleiul esențial de Neroli a devenit cunoscut datorită pasiunii pe care contesa italiană Anne Marie de Neroli îl avea pentru el; ea îl folosea la băi aromatice și pentru a-și parfuma mănușile elegante. Astfel și-a primit numele acest ulei esențial de Neroli și a devenit simbol al eleganței, grației și distincției.

Uleiul esențial de Neroli provine din florile arborelui de portocală amară – Citrus aurantium. Același arbore ne dă și uleiurile de Portocală Amară, extras din coaja fructului, și cel de Petitgrain, extras din frunze. Florile acestui arbore erau folosite în mod tradițional în buchetul miresei, pentru a alunga emoțiile primei-nopți. Fructele – portocalele amare – sunt materia primă pentru cea mai delicioasă marmeladă. Aroma minunată de flori și citrice are efect înălțător, optimist, reconfortant, liniștitor.

Folosește-l dacă te simți:

Anxios, stresat, încordat, șocat, traumatizat, trist, într-o criză emoțională, panicat, îndurerat, abuzat, plin de dor, depresiv, lipsit de speranță, înfricoșat

Folosește-l dacă vrei să te simți:

Eliberat de griji, conectat cu lumea din jur și cu divinitatea, bucuros, înțelegător, cu o direcție și un scop, calm, echilibrat și stabil, complet și împăcat, refăcut, liniștit

La ce e util pe plan emoțional și energetic?

  • Facilitează conectarea spirituală și munca de creație
  • Calmează inima
  • Relaxează sistemul nervos
  • Unul dintre uleiurile cu cele mai puternice efecte pe plan emoțional

Informații suplimentare

Cantitate

1 ml, 2.5 ml, 5 ml