Reducere!
 

Ulei esențial pur și terapeutic de Opopanax

33 lei49 lei

Una dintre aromele sacre, Opopanax este îndeosebi folositor pielii: întreținere curentă, leziuni minore, cicatrici. E un bun repelent împotriva căpușelor. De ajutor în oprirea diareei. Poate fi folosit cu succes pentru reducerea mucusului de pe tractul respirator și în caz de răceli, gripă, tuse, dureri de gât. Aroma sa liniștitoare e apreciată în mediații și ritualuri de relaxare.

 

Descriere

Ulei esential de Opopanax

Cunoscut și ca ”smirnă dulce”, acest ulei esential de Opopanax e considerat ca făcând parte din familia ”aromelor sacre”, împreună cu tămâia, smirna și santalul. Folosit de milenii în ritualuri de slăvire și purificare, Opopanax este și astăzi o unealtă spirituală pentru momentele de rugăciune și meditație.

Uleiul esențial de Opopanax transmite prin aroma sa o dulce căldură, deosebindu-se astfel de aroma mai amară a Smirnei. Este varianta ideală pentru persoanele care percep aroma Smirnei ca fiind prea intensă. La fel ca tămâia și smirna, uleiul esențial de Opopanax este extras din rășină, care servește la vindecarea leziunilor din scoarța arborelui. Extrapolând, putem spune că uleiul esențial de Opopanax servește curățării și purificării fizice și psihice, precum și a mediului înconjurător. Este, de asemenea, folositor pentru întărirea sănătății emoționale și fizice și pentru sănătatea tenului și a pielii.

Opopanax este ”smirna” civilizațiilor antice, deoarece era frecvent folosit la incantații, unguente, parfumuri și în timpul ceremoniilor religioase.

Numele său este strâns legat de vechea limbă a grecilor și de mitologia lor. Termenul opopanax a rezultat din unirea altor 2 termeni: opo, însemnând suc vegetal, și panacea, însemnând atotvindecător. Panacea, la rândul său, se trage de la numele Panakeia, zeița greacă a leacurilor și remediilor universale, fiica lui Aesculap, zeul medicinei. Observați, așadar, corelația pe care vechii greci o făceau între această rășină și remediul universal pentru sănătatea omului.

La ce e util pe plan emoțional și energetic?

  • Sprijină meditația și introspecția
  • Promovează deschiderea la nivel energetic
  • Restaurează armonia sinelui interior
  • Ajută la punerea în mișcare a energiilor blocate din interior
  • Echilibrează emoțiile

Informații suplimentare

Cantitate

1 ml, 5 ml, 10 ml