Unt de corp cu cătină

103 lei

Unt de corp parfumat cu ulei de cătină, care, datorită conținutului bogat de vitamine C, E și vitamina B12, precum și carotenoide și polifenoli, accelerează procesul de regenerare și vindecare a rănilor, reduce decolorarea și calmează iritațiile.

Cantitate: 190 g

Categorii: ,
 

Descriere

Unt de shea cu ulei de cătină, care, datorită conținutului bogat de vitamine C, E și vitamina B12, precum și carotenoide și polifenoli, accelerează procesul de regenerare și vindecare a rănilor, reduce decolorarea și calmează iritațiile.

Untul de Shea hrănește perfect pielea, este o sursă bogată de vitamine A și E, ajutând la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii și asigurând protecția acesteia împotriva radicalilor liberi.

Produsul este îmbogățit cu ulei din semințe de struguri, care au proprietăți calmante și accelerează regenerarea epidermei și luminează tenul, precum și untul de cacao, care este o sursă foarte bună de antioxidanți, inhibă procesul de îmbătrânire a pielii, stimulează producția de colagen și este, de asemenea, o sursă de acid oleic având proprietăți hidratante și regenerante. Produs vegan.


Logo-1_grey_transparent

  • Modul de utilzare:

Puneți o cantitate mică de unt pe mâini și întindeți-l ușor pe piele. Se lasă până se absoarbe.

Vă recomandăm să folosiți untul pentru îngrijirea zilnică a corpului după fiecare baie când pielea are nevoie de hidratare.

Untul poate fi, de asemenea, aplicat si în păr. Puneți un prosop timp de aproximativ 10 minute și apoi vă spălați capul cu șampon.

Păstrați produsele cosmetice într-un loc uscat și răcoros.

  • Compoziția INCI

Butyrospermum Parkii Unt, Mangifera Indica Seed Unt, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Hippophae Rhamnoides Oil, Theobroma Cacao Seed Unt, Citral, Limonene, Geraniol, Cumarin, Linalool, Citronellol.

Informații suplimentare

Corp

Creme și Mască