Unt de corp cu guava

370 lei

Untul de shea și guava, cu un parfum delicat, pătrunde perfect în piele, fără a lăsa peliculă grasă pe el.

Cantitate: 0,854 Kg

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

 

Descriere

Untul de corp cu parfum de guava, conține substanțe nutritive derivate din cele mai importante patru ingrediente naturale. Cel mai important este untul de shea organic (am folosit 83% din el), pe care l-am îmbogățit cu ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado cu proprietăți excelente de îngrijire.

Folosind untul de corp pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Datorită texturii sale catifelate, acest produs se răspândește perfect pe piele și pătrunde rapid, oferind o protecție cuprinzătoare a pielii împotriva factorilor externi negativi (vânt, frig și soare).

Parfumul său de lungă durată rămâne pe piele mult timp. Vă încurajăm să profitați de bogăția sa după fiecare baie și masaj.  • Modul de utilzare:

Puneți o cantitate mică pe mâini și întindeți ușor pe piele. Se lasă până se absoarbe.

Vă recomandăm să folosiți untul pentru îngrijirea zilnică a corpului după fiecare baie când pielea are nevoie de hidratare.

Păstrați produsele cosmetice într-un loc uscat și răcoros.

  • Compoziția INCI

Butyrospermum parkii Butter, Cera Alba, Parfum, Ulei de semințe Vitis Vinifera, Glicerină, Ulei Persea Gratissima,CI 16255, Limonen, Linalool, Citral, Benzyl Benzoate.

Informații suplimentare

Corp

Creme și Mască