Unt de corp cu magnolie

370 lei

Untul de shea și magnolie, cu un parfum delicat, pătrunde perfect în piele, fără a lăsa peliculă grasă pe el.

Cantitate: 0,850 Kg

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

SKU: 254975 Categorii: ,
 

Descriere

Untul de corp cu parfumul captivant al magnoliei conține substanțe nutritive derivate din cele mai importante patru ingrediente naturale.

Cel mai important este untul de shea organic (am folosit 83% din el), pe care l-am îmbogățit cu ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado cu proprietăți excelente de îngrijire.

Folosind untul de corp pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Datorită texturii sale catifelate, acest produs se răspândește perfect pe piele și pătrunde rapid, oferind o protecție cuprinzătoare a pielii împotriva factorilor externi negativi (vânt, frig și soare).

Parfumul său de lungă durată rămâne pe piele mult timp. Vă încurajăm să profitați de bogăția sa după fiecare baie și masaj.  • Modul de utilzare:

Puneți o cantitate mică pe mâini și întindeți ușor pe piele. Se lasă până se absoarbe.

Vă recomandăm să folosiți untul de corp pentru îngrijirea zilnică a corpului după fiecare baie când pielea are nevoie de hidratare.

Păstrați produsele cosmetice într-un loc uscat și răcoros.

  • Compoziția INCI

Butyrospermum parksi Butter, Cera Alba, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Glicerina, Persea Gratissima Oil.

Informații suplimentare

Corp

Creme și Mască