NOU!
 

Unt de corp cu măsline – Kanu

36 lei370 lei

Untul de corp cu parfumul captivant al măslinelor, conține cele mai importante patru ingrediente naturale: untul de shea organic, ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado.

Folosind untul pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Cantitate: 50 g, 190 g, 850 g

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

SKU: Nu se aplică Categorii: , , , , Etichete: , , , ,
 

Descriere

Kanu – Unt de Corp

Untul de corp cu măsline – Kanu – Loțiunea de corp cu parfumul captivant al măslinelor, conține substanțe nutritive derivate din cele mai importante patru ingrediente naturale. Cel mai important este untul de shea organic (am folosit 83% din el), pe care l-am îmbogățit cu ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado cu proprietăți excelente de îngrijire.

Folosind loțiunea pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Datorită texturii sale catifelate, acest produs se răspândește perfect pe piele și pătrunde rapid, oferind o protecție cuprinzătoare a pielii împotriva factorilor externi negativi (vânt, frig și soare).

Parfumul său de lungă durată rămâne pe piele mult timp. Vă încurajăm să profitați de bogăția sa după fiecare baie și masaj.

Unt de corp cu măsline – Kanu

  • Modul de utilzare:

Puneți o cantitate mică pe mâini și întindeți ușor pe piele. Se lasă până se absoarbe.

Vă recomandăm să folosiți loțiunea pentru îngrijirea zilnică a corpului după fiecare baie când pielea are nevoie de hidratare.

Păstrați produsele cosmetice într-un loc uscat și răcoros.

  • Compoziția INCI

Butyrospermum parkii Butter, Cera Alba, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Glicerina, Persea Gratissima Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol

Cantitate: 50 g, 190 g, 850 g

Producător: Kanu Nature – eBioPlant® România

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică