Unt de corp cu portocală și chilli

103 lei

Untul de corp cu un miros exotic de portocală și ardei iute, conține cele mai importante patru ingrediente naturale: untul de shea organic, ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado.

Folosind untul pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Cantitate: 190 g

7 în stoc

SKU: 5905647447117 Categorii: ,
 

Descriere

Nou în oferta noastră!
Până în prezent, untul nostru a fost oferit doar în seria profesională, totuși, datorită popularității crescânde, acesta este acum disponibil în versiunea cu amănuntul!

Untul de corp cu un miros exotic de portocală și ardei iute conține substanțe nutritive derivate din cele mai importante patru ingrediente naturale.Cel mai important este untul de shea organic (am folosit 83% din el), pe care l-am îmbogățit cu ceară de albine vindecătoare, ulei de semințe de struguri și ulei de avocado cu proprietăți excelente de îngrijire.

Folosind untul pentru îngrijirea zilnică a pielii, o vom hidrata perfect și vom oferi vitamine valoroase care stimulează celulele să contracareze procesele de îmbătrânire.

Datorită texturii sale catifelate, acest produs se răspândește perfect pe piele și pătrunde rapid, oferind o protecție cuprinzătoare a pielii împotriva factorilor externi negativi (vânt, frig și soare).

Parfumul său de lungă durată rămâne pe piele mult timp. Vă încurajăm să profitați de bogăția sa după fiecare baie și masaj.  • Modul de utilzare:

Puneți o cantitate mică de unt pe mâini și întindeți-l ușor pe piele. Se lasă până se absoarbe.

Vă recomandăm să folosiți untul pentru îngrijirea zilnică a corpului după fiecare baie când pielea are nevoie de hidratare.

Untul poate fi, de asemenea, aplicat si în păr. Puneți un prosop timp de aproximativ 10 minute și apoi vă spălați capul cu șampon.

Păstrați produsele cosmetice într-un loc uscat și răcoros.

  • Compoziția INCI

Butyrospermum Parksi Butter, Cera Alba, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Glicerina, Persea Gratissima Oil, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Cinnamaldehyde, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Cinnamyl Alcool.

Informații suplimentare

Corp

Creme și Mască