Reducere!
 

Vitamarin Energy 90 cps.

63 lei

Contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a inimii, protejând celulele împotriva stresului oxidativ.

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Categorie:
 

Descriere

DESCRIERE

Vitamarin are o influență binefăcătoare asupra sistemului cardio-circulator, reduce riscul de atac de cord și accident vascular cerebral, ajută în tratamentul aritmiilor, aterosclerozei și contribuie la reglarea tensiunii arteriale.

Uleiul de peşte este cea mai importantă sursă naturală dintr-o serie de acizi graşi nesaturaţi şi de vitaminele A şi D. Exista însă o categorie aparte, aşa-numitele „grăsimi benefice Omega 3”, cu rol deosebit de important în sănătatea organismului.

Acizii esenţiali: acizi graşi nesaturaţi cu lanţuri lungi de atom de carbon, cei mai importanţi fiind acidul eicoso-penta-enoic (EPA) şi acidul docoso-hexa-enoic (DHA). Aceşti acizi graşi nesaturaţi sunt implicaţi în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice în întreg organismul uman. Acizii grași esențiali contribuie la reglarea tensiunii arteriale, reduc vâscozitatea sângelui, influenţează sistemul de autoprotecţie a organismului şi ajută la metabolizarea grăsimilor.

Vitamina D3: contribuie la asimilarea calciului şi fosforului din intestin şi este indispensabilă pentru funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular.

Vitamina A: măreşte rezistenţa organismului, fortifică sistemul osos, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi gingiilor. Ajută în tulburări de vedere, apără căile respiratorii de infecţii.

Vitamina E: un antioxidant veritabil care ajută la prevenirea stresului oxidativ, acționând alături de un grup de substanţe nutritive pentru a împiedica moleculele de oxigen să devină prea reactive şi susţine sistemul imunitar.

Efecte și eficiență
 • Creşte rezistenţa la infecţii şi aportul de oxigen la ţesuturi;
 • Metabolizează grăsimile, diminuează nivelul colesterolului şi al trigliceridelor în sânge;
 • Susţine tratamentul cirozei hepatice;
 • În tratamentul inflamaţiilor cronice, artrite reumatice, osteoporoza;
 • Ajută în stări de anxietate şi tulburări depresive, schizofrenie, tulburare bipolară, tulburare de personalitate (borderline, ADHD), senilitate;
 • Boli neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson);
 • Pozitiv în funcţionarea creierului, îmbunătăţeşte memoria, în sindromul de oboseală cronică;
 • Sprijină buna funcţionare a retinei ochiului;
 • Ameliorează crampele menstruale şi simptomele sindromului premenstrual îmbunătăţeşte calitatea de oaselor, dinţii, unghiile şi părul;

În afecțiuni neurodegenerative, depresie, ADHD, se recomandă în asociere cu Voluntastrols®.

Mod de administrare:
 • Adulți: 1 – 3 capsule pe zi, dimineața și seara, preferabil după mese;
 • Copii între 3 – 12 ani: 1 – 2 capsule dimineața și seara;
 • Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.

După 3 săptămâni de utilizare se face pauză o săptămână, după care se reia tratamentul.

Compoziție per capsulă:

Ulei de Engraulis japonicus (hamsie japoneză – peşte marin, unic din punctul de vedere al compoziţiei uleiului extras 500mg) bogat în acizi Omega 3 (EPA 38%, DHA 25%, OA 12%) si Vitamina E (2.5 mg), Vitamina A (0.5 µg), Vitamina D3 (0.4 µg).

Prezentare: Cutie cu 90 capsule ambalate individual.

Precauții în administrare:

Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool și produse pe bază de mentă, acestea inhibând eficiența produsului;
Nu se recomandă copiilor sub trei ani, femeilor însărcinate și lăuzelor;
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;

Atenționări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată;
Se recomandă un consum sporit de lichide pe perioada utilizării;
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;
Produsul se păstrează la temperatura camerei, la distanță de aparatele electrice/electrocasnice care produc unde electromagnetice;
Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Producător: Energy Group a.s. Cehia

Hypernatura.com face eforturi permanente pentru a păstra actualizată acuratețea informațiilor din această pagină. Fotografia produsului are caracter informativ, iar unele specificații pot fi modificate de către producător fără a ne informa în prealabil.